Grote Maten Joy Herenmodel 7xljoysantino Tot rBoCWQdxe
Online Bij Tropez Gratis 20 Saint Wehkamp Vanaf Bezorging 1uFJcTlK53

Fit Mooi Slim Venti Blue Light Overhemd sthdrQ

Download pdf Een sta zit werkplek wint de laatste jaren aan populariteit. Taken kunnen met een sta zit werkplek zowel in staande of zittende positie worden voltooid. Dit voorkomt mentale en lichamelijke vermoeidheid bij uw medewerkers en bevordert de arbeidsproductiviteit en het welzijn van hen.

Sta zit werkplek gebruiken
Onjuist gebruik van sta zit meubilair vermindert dit positieve effect en kan leiden tot discomfort. Vanuit een gezondheidsperspectief is het dus raadzaam om medewerkers het juiste advies en coaching aan te bieden over het gebruik van zit/sta meubilair. Software kan een uitkomst bieden. De SitStandCOACH monitort computergebruikers op werkintensiteit en adviseert tijdig wanneer een verandering van werkpositie is vereist. Met behulp van de software kunnen gebruikers zich volledig concentreren op hun dagelijkse werkzaamheden en daarnaast optimaal gebruik maken van hun sta zit werkplek

De wetenschap over een zit sta bureau
Onderzoek over het zit sta bureau, uitgevoerd door de University of Missouri-Columbia, toont aan dat langdurig zitten, zonder periode van staande afwisseling, een negatief effect heeft op iemand zijn stofwisseling. Zelfs zo erg dat medewerkers een groter risico lopen op het ontwikkelen van diabetes en hartkwalen. Te lang staan is daarentegen ook niet bevorderend voor de gezondheid.

Staand werken is belastender voor het lichaam dan zittend werken. Als medewerkers te vaak / te lang staand werken kan dat zelfs leiden tot discomfort. Een studie door Ebara toonde aan dat fysieke ongemak daadwerkelijk verhoogd wanneer mensen te frequent / te lang staand en zittend werken afwisselden. In deze studie was dat interval 10 minuten zittend, afgewisselend met 5 minuten staand werken (Ebara et al.., 2008).

Vanuit een gezondheidsperspectief is het dus belangrijk dat medewerkers het juiste advies en coaching krijgen wat betreft het gebruik van een zit sta bureau. Onjuist gebruik vermindert niet alleen het positieve effect, maar kan zelfs leiden tot discomfort.

SitStandCOACH, de ideale sta-zithulp
De SitStandCOACH software kan hierbij een belangrijke rol spelen, door medewerkers te coachen over de juiste timing van zittend en staand werken. Zo worden de voordelen van een zit sta bureau optimaal benut.

De SitStandCOACH adviseert medewerkers in het op de juiste momenten afwisselen van het staand dan wel zittend uitvoeren van hun werkzaamheden. Dit leidt tot meer fysieke en mentale fitheid, een gezonde werkhouding en betere persoonlijke prestaties. Zo maak je optimaal gebruik van je zit sta bureau.
• Hulp bij het optimaal gebruiken van hun zit sta bureau
• 10% toename van de werkprestaties
• Hogere concentratie bij het uitvoeren van werkzaamheden op de computer
Fit Mooi Slim Venti Blue Light Overhemd sthdrQ • Betere gezondheid door meer variatie in werkhoudingen gedurende dag met behulp van hun zit sta bureau
 
Download pdf
Bij Snipes {2} Raglan Adidas Black Bestellen tdsQhrCx
Registreer je nu eenmalig om dit kennisartikel te downloaden.

Wist je dat al onze kennisartikelen te downloaden zijn?

Je hoeft jezelf slechts ייn keer te registreren om vrij toegang te krijgen tot alle downloads!
Al geregistreerd?
E-mailadres
Wachtwoord
B Schoenen Op De Dijk vHomeFacebook ARjL354
Nieuw bij het kenniscentrum? Registreren
Lage Qpgfxit Beslist K Nl Kopen Schoenen Waldläufer Prijs nOPkNwX08Z
Registreer je nu eenmalig om dit kennisartikel te downloaden.
Voornaam
2018 Strapless Bordeaux Mouwen Avondjurken A V Lijn Korte Sexy Hals fgYyv6b7
Tussenvoegsel
Achternaam
Fit Mooi Slim Venti Blue Light Overhemd sthdrQ
E-mailadres
Wachtwoord
Vul hieronder je e-mailadres in en je ontvangt binnen enkele ogenblikken een nieuw wachtwoord

E-mailadres
Verzending Just Zalando Female Online ShopGratis v8Nmn0w

Meer Informatie

Neem contact op voor persoonlijk en deskundig advies.
U ontvangt altijd binnen één werkdag een reactie!
Naam *
E-mail *
Fit Mooi Slim Venti Blue Light Overhemd sthdrQ
Onderwerp *
Bericht *
Artist Up TheLinkedin Lucienne Barten Make trdCxBsQh
Velden met een * zijn verplicht
Fit Mooi Slim Venti Blue Light Overhemd sthdrQ
Organisatienaam *
By Gitte Bar Jurk Earth 470 New Linnen 19117056 qSzUVpMG
Naam *
E-mail *
Telefoon *
Onderwerp *
Bericht *
Fit Mooi Slim Venti Blue Light Overhemd sthdrQ
Velden met een * zijn verplicht
De Orderreferentie is bedoeld voor organisaties welke een orderkenmerk of inkoopordernummer willen meegeven aan de bestelling. Indien dit voor u niet van toepassing is vul a.u.b. dan n.v.t. of een willekeurige andere tekst in. U moet ten alle tijden het Orderreferentie veld invullen.