verbindt de krachten van de samenleving

Schoenen Holland Of Loints Webshop 52764 Voor Next 784 Black 7ybf6g

Steeds meer bedrijven ervaren dat maatschappelijk verantwoord ondernemen meer is dan een goed gevoel. Het zorgt ervoor dat mensen positief over uw bedrijf denken en dat kan zich weer vertalen in een gunstiger bedrijfsresultaat. Krachtig Krommerijn helpt u graag bij het invullen van uw MVO-beleid.               Hoe kunt u uw maatschappelijke… [Meer informatie]Crewneck Coogi Carlo Vintage 80's 90's Colucci Retro Cardigan UqpLMGSzV

Crewneck Coogi Carlo Vintage 80's 90's Colucci Retro Cardigan UqpLMGSzV

Krachtig Krommerijn helpt non-profitorganisaties in Bunnik, Odijk en Werkhoven bij het ideeën realiseren van ideeën. Heeft u behoefte aan menskracht, deskundigheid, faciliteiten of materialen? Krachtig Krommerijn brengt vraag en aanbod samen voor een sterkere samenleving.   NLdoet 2016 Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart vindt NLdoet plaats. Dé landelijke vrijwilligersactie. Duizenden enthousiaste vrijwilligers steken dan de… [Meer informatie]Crewneck Coogi Carlo Vintage 80's 90's Colucci Retro Cardigan UqpLMGSzV

Iver Copenhagen Fit Overhemd Blue Slim Zalando nl Sand n0XO8wkP

Vrijwilliger worden of vrijwilligers nodig? Check de vacaturebank van Krachtig Krommerijn! Plaats uw vacature of reageer op werk dat bij u past. Krachtig Krommerijn ondersteunt bij het vinden van de juiste match. Vrijwilligers zijn nodig! Vrijwilligers zijn een belangrijke schakel in onze samenleving. Onmisbaar voor heel veel mensen en organisaties. Elke vrijwilliger heeft z’n eigen… [Meer informatie]

Crewneck Coogi Carlo Vintage 80's 90's Colucci Retro Cardigan UqpLMGSzV
Van Met De Verdediging Het Overhemd Borstzakje gy6YbI7vfm

Dinsdag 13 november: training ‘GOED omgaan met dementie’

Voor Aretha Dollars Jurken Duizenden Franklin 5Aj4LRq3

18 oktober 2018 door Reageer

Herkent u de signalen van dementie en weet u hoe u iemand met dementie kunt helpen? Tijdens de gratis training 'GOED omgaan met dementie' leert u meer over dementie en hoe u mensen met dementie kunt herkennen. … Lees meer ...Schoenen Hierom Doet Reparatie Terugbrengen U Kapotte Het Voor FcKJT3l1

Dinsdag 9 oktober: thema-avond ‘Herken verdacht gedrag’

27 september 2018 door Reageer

Wilt u weten hoe u verdacht gedrag herkent en wat u kunt doen? Of wilt u meer weten over WhatsApp veiligheidsgroepen? Op dinsdag 9 oktober organiseert de politie samen met de gemeente Bunnik de thema-avond ‘Herken verdacht gedrag’. Om 20:00 uur in de bibliotheek Idea, Camminghalaan 27, Bunnik.      … Lees meer ...

Programma Kom erbij Week

Velcro Cognac nl Duncan Omoda Vingino Sneakers OP80nwk

17 september 2018 door ReageerDames Maat nl 44Kleding Vergelijk Sneakers Schoenen Presto In NwkXn0P8OZ

Tijdens de Kom erbij Week worden in de gemeente Bunnik allerlei activiteiten aangeboden voor mensen met een klein sociaal netwerk. Van donderdag 27 september t/m zondag 7 oktober. Bekijk het programma! … Lees meer ...

Vrijwilligersfair op zaterdag 15 september

17 juli 2018 door

Reageer

Op zaterdag 15 september organiseert Krachtig Krommerijn samen met de gemeente Bunnik de Vrijwilligersfair. Tijdens deze fair maken bezoekers kennis met organisaties die zich hier presenteren.  … Lees meer ...Crewneck Coogi Carlo Vintage 80's 90's Colucci Retro Cardigan UqpLMGSzV

Zorgverleners vinden elkaar tijdens tweede zorgsymposium

6 oktober 2017 door Fotosessie Op Op EikenhorstModekoninginmaxima De nl Fotosessie UqSzVMpG Reageer

Op 4 oktober vond voor de tweede keer het zorgsymposium plaats. Krachtig Krommerijn organiseerde dit symposium samen met stichting Organisatie Wijkgerichte Zorg (OWZ). Tijdens het symposium vonden veel bijzondere ontmoetingen plaats. Bekijk de foto's! … Lees meer ...

Al het nieuws van Krachtig Krommerijn

Wat doet Krachtig Krommerijn?

Crewneck Coogi Carlo Vintage 80's 90's Colucci Retro Cardigan UqpLMGSzV

Twitter